Lépjen vállalkozásával

Új szintre

Növelje weboldala hatékonyságát összetett bővítmények integrálásával

Csomagpontok integrálása

A webshopok sikere egyre inkább függ az ügyfélelmény minőségétől, amelyben kulcsszerepet játszik a szállítási folyamatok gördülékenysége. Csomagpont szolgáltatásunkkal mostantól könnyedén integrálhatja az ország vezető csomagkiadó pontjait, mint a GLS, FoxPost, Magyar Posta (MPL), és Pick Pack pontokat stb.., így biztosítva a vásárlók számára a rugalmas átvételi lehetőségeket.

Miért érdemes a csomagpontokat integrálni?

Optimalizálja ügyfél-élményét és csökkentse a logisztikai költségeket csomagpontok integrálásával. Rugalmas, költséghatékony megoldások, amelyek növelik vásárlói elégedettséget és hűséget.

Növeli az ügyfélkiszolgálás rugalmasságát

Ügyfelei szabadon választhatnak a számos csomagkiadó pont közül, így biztosítva, hogy kényelmesen vehetik át a megrendelt termékeket.

Csökkentheti a kézbesítési költségeket

A csomagpontokra történő kézbesítés gyakran költséghatékonyabb, mint a házhoz szállítás.

Csökkentheti a visszaküldések számát

A csomagpontokon keresztül történő átvétellel az ügyfelek gyorsabban átvehetik csomagjaikat, ami csökkenti a nem átvett rendelések arányát.

Környezetkímélő megoldás

Kevesebb szállítási út jelenti a kisebb ökológiai lábnyomot is.

Testreszabott WordPress bővítmények a hatékonyabb üzleti működésért

Az egyedi WordPress bővítmények fejlesztése kulcsfontosságú lehet minden olyan weboldal sikerében, amely a WordPress platformot használja. Ezek a testreszabott bővítmények lehetővé teszik, hogy weboldalad pontosan az üzleti igényeidnek megfelelően működjön, javítva ezzel az ügyfél-élményt, növelve a felhasználói interakciót és optimalizálva az internes keresőmotorok számára. A mi szolgáltatásunk segítségével megvalósítható, hogy a bővítmények tökéletesen illeszkedjenek a meglévő infrastruktúrába és üzleti folyamatokba, így biztosítva a weboldal zökkenőmentes és hatékony működését.
code, html, digital
Person Using Black And White Smartphone and Holding Blue Card

Egyedi fejlesztésű bővítményekkel a versenyelőnyért

A piaci versenyben való kitűnéshez nélkülözhetetlenek az olyan egyedi megoldások, amelyek megkülönböztetik weboldaladat a tömegtől. Az általunk készített egyedi WordPress bővítményekkel nemcsak hogy egyedülálló funkcionalitást biztosíthatsz látogatóid számára, de a SEO rangsorolásban is előnyt kovácsolhatsz a konkurenciával szemben. Ezenfelül, csapatunk folyamatos támogatást és karbantartást biztosít, hogy bővítményeid mindig a legfrissebb webes sztenderdeknek megfelelően működjenek, ezzel is növelve weboldalad biztonságát és stabilitását.