Kapcsolat

Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésedre és szakértői tanácsokkal segítünk bármilyen kihívásban.

Keressen minket

Készen áll a változásra? Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és kezdjük meg az együttműködést, hogy vállalkozása elérje a kívánt sikereket!

Kövess minket:

Név *
Telefonszám *
Email *
Tárgy
Üzenet
Adatkezelési nyilatkozat *

Gyakori Kérdések

Amennyiben kérdései vannak a weboldal- és webshop-készítéssel, SEO optimalizációval vagy egyéb digitális marketing szolgáltatásainkkal kapcsolatban, itt megtalálhatja a leggyakrabban felmerülő kérdéseket és válaszokat. Ez a lista segít Önnek abban, hogy jobban megértse, milyen előnyöket és megoldásokat kínálhat vállalkozása számára az Elitring.

  • Egy professzionális weboldal növeli vállalkozása hitelességét, javítja az online jelenlétet, és segít abban, hogy elérje a célközönséget. Emellett optimalizált tartalommal javítható a SEO-rang, ami több látogatót és potenciális ügyfelet eredményez.
  • A SEO, azaz a keresőoptimalizálás segít a weboldalának magasabb rangsorolásban a keresőmotorok eredményei között, ezzel növelve a weboldal forgalmát, a márka ismertségét és végül az eladásokat.
  • Egy weboldal elkészítése általában 4-8 hétig tarthat, attól függően, hogy mennyire bonyolult a projekt. De általában hamarabb végzünk vele. Ez idő alatt a tervezéstől a tesztelésig minden lépést magában foglal.
  • Egy mobilbarát weboldal úgy van megtervezve, hogy minden funkciója és tartalma tökéletesen működjön kisebb képernyőkön is, mint például okostelefonokon és tableteken.
  • A weboldal készítés költsége változó, függ a weboldal bonyolultságától, a design egyediségétől és a beépített funkcióktól. Egyedi árajánlatért vegye fel velünk a kapcsolatot.