Ismerje meg

Cégünk történetét

Az élet legnagyobb kalandja a tanulás: minden pillanatban új lehetőségeket fedezhetsz fel és új ismeretekre tehetsz szert.
Weboldal
0 +
Elégedett ügyfél
0 +
Év tapasztalat
0 +
Nemzetközi ügyfél
0 +

Alapítóink

2019 óta vagyunk jelen a szakmában, kezdetben alvállalkozóként egy neves cég mellett szereztünk értékes tapasztalatokat. 2023-ban megalapítottuk saját vállalkozásunkat, amelynek célja, hogy magasabb színvonalú szolgáltatásokat nyújtsunk ügyfeleinknek. Jelenleg több mint 100 weboldalt kezelünk sikeresen, és büszkélkedhetünk több mint 60 elégedett ügyféllel. Ez a bizalom és elkötelezettség igazolja, hogy helyesen döntöttünk saját vállalkozásunk indításakor, mivel így tudjuk a leginkább garantálni a kiválóságot minden egyes projektünkben.

Mihalkó András

A céljaid elérésének végső szakaszaiban lesz a legnehezebb. Ez az az időszak, amikor a legtöbb ember feladja.

Horváth Bálint

„Az életben a legfontosabb lépések azok, amiket másokkal teszünk meg.” – Mark Twain

Történetünk

2019 óta fejlesztjük azon platformunkat, amely lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy eredményes online jelenlétet alakítsanak ki. A vállalatot Mihalkó András, webfejlesztő, és Horváth Bálint, digitális marketing szakértő alapították, akik a kis- és középvállalkozások igényeire specializálódtak.  2023 óta a jelenlegi formánkban működünk, dinamikusan növekvő csapatunkkal, amely magában foglal több alkalmazottat és alvállalkozót, biztosítva ezzel a legmagasabb színvonalú szolgáltatást ügyfeleink részére.

Flat Lay Photography of Unfold Book Beside Macbook
Dock Under Golden Hour

Missziónk és Víziónk

Missziónk, hogy minden méretű és iparágú vállalkozást támogassunk a digitális kitűnésben. Célunk, hogy ügyfeleink weboldalai esztétikailag vonzóak, funkcionálisak, felhasználóbarátok és optimalizáltak legyenek a keresőmotorok számára. A webfejlesztés és digitális marketing területeken kívánunk maximális értéket nyújtani.A jövőben piaci pozíciónk további erősítésére törekszünk, miközben globálisan elismert, magas minőségű szolgáltatóvá kívánunk válni. Elkötelezettek vagyunk a folyamatos tanulás és innováció iránt, hogy ügyfeleinket a legújabb trendekkel és technológiákkal támogathassuk.
Ügyfeleink mondták
Kiváló
1 vélemény alapján
Andrásné Mihalkó
Andrásné Mihalkó
2024-04-12
Évek óta keresem az ideális webfejlesztő csapatot, amely megvalósítja elképzeléseimet, és végre megtaláltam. Bálinték csapata nemcsak hogy szakmailag kiemelkedő, hanem a kliensközpontúságuk és megbízhatóságuk is példaértékű. Minden projektet pontosan, a megbeszélt határidőre teljesítenek, ami ritkaság ebben az iparágban.