RÓLUNK

Cégünk története

Az élet legnagyobb kalandja a tanulás: minden pillanatban új lehetőségeket fedezhetsz fel és új ismeretekre tehetsz szert.

2019-óta dolgozunk az inspiráló vízióval, hogy egy olyan platformot hozzunk létre, ahol a vállalkozások eredményes online jelenlétet építhetnek. A céget Mihalkó András és Horváth Bálint, egy szenvedélyes webfejlesztő és digitális marketing szakértő hozta létre, aki látta a kis- és középvállalkozások webfejlesztési és online marketing igényeit.

Korai napjainkban nagy kihívásokkal találkoztunk, de azokból tanultunk és erősödtünk, miközben folyamatosan bővítettük ügyfélkörünket és szolgáltatásainkat. Az eltelt évek során csapatunk dinamikusan nőtt és ma már több alkalmazottat és alvállalkozót tartunk számon. Ezek a tehetséges egyének teszik lehetővé, hogy a legjobb szolgáltatásokat nyújtsuk ügyfeleinknek.


Missziónk és Víziónk

handshake, hands, laptop
Missziónk, hogy segítsünk vállalkozásoknak minden méretben és iparágban a digitális világban való kitűnésben. Azt szeretnénk, ha ügyfeleink weboldalai nemcsak esztétikailag vonzóak lennének, hanem funkcionálisak, felhasználóbarátok és jól teljesítenének a keresőmotorokban is. Célunk, hogy maximális értéket nyújtsunk ügyfeleinknek a weboldal fejlesztés és online marketing terén.
A jövőben szeretnénk tovább erősíteni piaci pozíciónkat, miközben globális szinten is elismert, magas minőségű szolgáltatásokat nyújtó vállalattá válnánk. Elkötelezettek vagyunk a folyamatos tanulás és innováció mellett, hogy mindig a legújabb trendeket és technológiákat használhassuk ügyfeleink előnyére.


Csapatunk


Csapatunk több különböző szakértőt alkalmaz a webfejlesztés és digitális marketing területén. Ők az emberek, akik minden nap keményen dolgoznak azért, hogy ügyfeleinknek a legjobb eredményeket nyújtsák. Íme néhány kiemelkedő tagja a csapatunknak:


Béla, Programozó és SEO Specialista: Béla különleges képességgel rendelkezik arra, hogy összekapcsolja a technikai tudást a keresőmotor-optimalizálással. Szakértő a webfejlesztésben és különösen értékes csapattagunk a SEO stratégiák implementálásában. Béla nagyon fontos szerepet játszik a weboldalak fejlesztésében, mivel munkája biztosítja, hogy weboldalaink gyorsak, biztonságosak, és könnyen indexelhetők a keresőmotorok számára. Béla sikeresen vezetett számos SEO projektet, ami segített ügyfeleinknek a Google rangsorolás javításában és az organikus forgalom növelésében.

Dzseni, Grafikus és designer: nem csak egy grafikus, ő egy igazi művész. 2010 óta dolgozik a digitális design területén, és csapatunkhoz 2019-ban csatlakozott. Weboldalak, alkalmazások, logók, bannerek - Dzseni mindenhez ért, ami a vizuális kommunikációt illeti. A kreatív folyamat minden szakaszában részt vesz, az első vázlatoktól a végleges designokig, és képes mindig megtalálni a tökéletes egyensúlyt az esztétika és a felhasználói élmény között.

Kata, Szövegíró és Tartalomgyártó: Kata egy igazi szavak mesterévé vált az évek során. Hatalmas tapasztalattal rendelkezik a szövegírástól és blogbejegyzések írásától kezdve az e-mail marketing és közösségi média bejegyzésekig. Kata mesteri módon tudja összekötni a kreatív írást a marketing stratégiával, így az általa készített tartalmak mindig segítenek ügyfeleinknek jobb eredményeket elérni online. A szövegek, amiket Kata ír, mindig SEO-barátok, ami segít ügyfeleinknek jobban teljesíteni a keresőmotorokban.

Mihalkó András, Alapító és Webfejlesztési Igazgató: Az Elitring egyik alapítója és vezetője, több éves tapasztalattal rendelkezik a webfejlesztés és programozás területén, és elkötelezett a csapat és az ügyfelek sikerének előmozdítása iránt. András vezeti webfejlesztési csapatot, és gondoskodik arról, hogy ügyfeleink mindig a legújabb és legjobb technológiát kapják. Szakértelme és odaadása kulcsfontosságú ahhoz, hogy a weboldalak, amiket készítünk, a legmagasabb minőségi sztenderdeket képviseljék.

Horváth Bálint, Alapító és Marketing Igazgató: Az Elitring másik alapítója és vezetője. Bálint irányítja a marketing csapatot, akikkel kiváló eredményeket ért el az ügyfelek számára a szerves keresési láthatóság és a konverziós arány javítása terén. Hosszú évek óta a digitális marketing területén dolgozik, és hatalmas tudással és tapasztalattal rendelkezik a SEO, PPC, tartalommarketing és közösségi média marketing terén.

Eredményeink és Elismertségeink
Cégünknek az évek során számos jelentős eredménye volt, és büszkék vagyunk arra, Rengeteg ügyfelünket tudtuk segítni az online térben. Ezen kívül számos ügyfelünk weboldala elérte a Google első oldalát a kulcsszavak rangsorolása alapján, ami nagy mértékben növelte az ügyfelek weboldoldalainak láthatóságát és konverziós arányait.
Segíthetünk?

Örömmel veszünk részt az Ön vállalkozásának digitális fejlődésében. Ha bármilyen kérdése van, vagy többet szeretne megtudni a szolgáltatásainkról, kérjük, töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot vagy hívjon minket a(z) +36 30 4640 175 számon. A mi célunk az Ön sikerének elősegítése, ezért ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, ha segítségre van szüksége.