RÓLUNK

Cégünk története

Az élet legnagyobb kalandja a tanulás: minden pillanatban új lehetőségeket fedezhetsz fel és új ismeretekre tehetsz szert.

2019-óta dolgozunk az inspiráló vízióval, hogy egy olyan platformot hozzunk létre, ahol a vállalkozások eredményes online jelenlétet építhetnek. A céget Mihalkó András és Horváth Bálint, egy szenvedélyes webfejlesztő és digitális marketing szakértő hozta létre, aki látta a kis- és középvállalkozások webfejlesztési és online marketing igényeit.

Korai napjainkban nagy kihívásokkal találkoztunk, de azokból tanultunk és erősödtünk, miközben folyamatosan bővítettük ügyfélkörünket és szolgáltatásainkat. Az eltelt évek során csapatunk dinamikusan nőtt és ma már több alkalmazottat és alvállalkozót tartunk számon. Ezek a tehetséges egyének teszik lehetővé, hogy a legjobb szolgáltatásokat nyújtsuk ügyfeleinknek.


Missziónk és Víziónk

handshake, hands, laptop
Missziónk, hogy segítsünk vállalkozásoknak minden méretben és iparágban a digitális világban való kitűnésben. Azt szeretnénk, ha ügyfeleink weboldalai nemcsak esztétikailag vonzóak lennének, hanem funkcionálisak, felhasználóbarátok és jól teljesítenének a keresőmotorokban is. Célunk, hogy maximális értéket nyújtsunk ügyfeleinknek a weboldal fejlesztés és online marketing terén.
A jövőben szeretnénk tovább erősíteni piaci pozíciónkat, miközben globális szinten is elismert, magas minőségű szolgáltatásokat nyújtó vállalattá válnánk. Elkötelezettek vagyunk a folyamatos tanulás és innováció mellett, hogy mindig a legújabb trendeket és technológiákat használhassuk ügyfeleink előnyére.


Csapatunk


Csapatunk több különböző szakértőt alkalmaz a webfejlesztés és digitális marketing területén. Ők az emberek, akik minden nap keményen dolgoznak azért, hogy ügyfeleinknek a legjobb eredményeket nyújtsák.

Eredményeink és Elismertségeink
Cégünknek az évek során számos jelentős eredménye volt, és büszkék vagyunk arra, Rengeteg ügyfelünket tudtuk segítni az online térben. Ezen kívül számos ügyfelünk weboldala elérte a Google első oldalát a kulcsszavak rangsorolása alapján, ami nagy mértékben növelte az ügyfelek weboldoldalainak láthatóságát és konverziós arányait.
Segíthetünk?

Örömmel veszünk részt az Ön vállalkozásának digitális fejlődésében. Ha bármilyen kérdése van, vagy többet szeretne megtudni a szolgáltatásainkról, kérjük, töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot vagy hívjon minket a(z) +36 30 4640 175 számon. A mi célunk az Ön sikerének elősegítése, ezért ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, ha segítségre van szüksége.